بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

بازداشت رئیس‌جمهور مخلوع کره جنوبی تمدید شد

دادگاهی در کره جنوبی بامداد یکشنبه از تمدید بازداشت رئیس جمهوری مخلوع این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۲۶۸۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری فرانسه گزارش داد: یک دادگاه در کره جنوبی بامداد یکشنبه بازداشت یون سوک یول، رئیس‌جمهور استیضاح‌شده این کشور را تمدید کرد.

 

براساس گزارش این خبرگزاری، این حکم به دادستان‌ها زمان می‌دهد تا اتهام شورش را به‌طور رسمی علیه او مطرح کنند؛ اتهامی که در صورت اثبات می‌تواند به حبس ابد یا حتی اعدام منجر شود.

 

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که تحقیقات درباره تلاش ناکام او برای اعلام حکومت نظامی ادامه دارد.

 

ده‌ها هزار نفر از حامیان یون روز شنبه در بیرون دادگاه تجمع کردند و با پلیس درگیر شدند، در حالی که شعارهایی در حمایت از این رهبر معلق سر دادند.

 

رئیس جمهوری مخلوع کره جنوبی با تلاش برای اعلام حکومت نظامی، کره جنوبی را به بدترین بحران سیاسی خود در دهه‌های اخیر کشاند.

 

اعلام حکومت نظامی یون در سوم دسامبر تنها شش ساعت دوام آورد؛ چرا که قانون‌گذاران با وجود دستور او به سربازان برای یورش به پارلمان، آن را رد کردند.

 

یون سوک یول بلافاصله پس از آن استیضاح شد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار